Рецептер

Башкы бетРецептер Колбаса жана горчица менен каймактуу паста

Колбаса жана горчица менен каймактуу паста

Колбаса жана горчица менен каймактуу паста

Ингридиенттер

Туз жана майы аз камтылган Тойбосс сосискалары – 1

Пенне же сүйүктүү түрдөгү пастаңыз – 350 г

Экиге бөлүнгөн шампиньон – 200 г

Крем фреш – 200 г

Гүлдөргө кесилген брокколи – 1 даана

Зайтун же өсүмдүк майы – 1 чоң кашык

Дан горчицасы – 1 чоң кашык

Татымына жараша туз жана мурч

Сүрүлгөн пармезан – 50 г (каалоо боюнча)
 

Даярдоо ыкмалары

Кадам 1: Көмөч казанда орто отто майды ысытыңыз, колбаса кошуп, 5 мүнөт кууруңуз. Колбаса даяр болгончо, пастаны даярдоо үчүн мискейде туздалган сууну кайнатыңыз.

Кадам 2: 5 мүнөттөн кийин колбасадан артык майды алып салыңыз. Макаронду кайнап турган сууга кошуп, 10-12 мүнөт бышырыңыз.

Кадам 3: Колбаса менен көмөч казанга козу карынды кошуп, аралаштырып туруп куруңуз. Суу чачыратып брокколи гүлдөрүн табакка салып, капкагын жаап, 2 мүнөт микротолкундуу мешке ысытыңыз.

Кадам 4: Паста даяр болгонуна аз калганда, колбаса менен козу карынга брокколини, крем фрешти жана горчицаны кошуңуз, соусту даярдоо үчүн баарын аралаштырыңыз. Пастанын жарым стакан шорпосун кошуңуз. Татымына жараша туз менен мурчту кошуңуз. 

Кадам 5: Пастадан сууну куюп алып, мискейге кайра салыңыз. Пастага соусту кошуңуз.

Кадам 6: Табакка салып, керектелсе сүрүлгөн моцарелла же пармезан себелеп дасторконго бериңиз.

Байская рубленая