Рецептер

Башкы бетРецептер Спагетти жана эт шариктери

Спагетти жана эт шариктери

Спагетти жана эт шариктери

Ингридиенттер

Эт шариктери менен паста үчүн Тойбосс сосискалары – 240 г

Спагетти – 300 г

Пастага арналган сүйүктүү соусуңуз – 500 г

Узун тилимге кесилген кызыл калемпир – 1 даана

Божомолдоп кесилген шпинат – 1 ууч

Зайтун же өсүмдүк майы – 2 чоң кашык

Сүрүлгөн моцарелла же пармезан – 50 г
 

Даярдоо ыкмалары

Кадам 1: Пастаны бышыруу үчүн мискейде туздалган сууну кайнатыңыз. Спагетти кошуп, 10-12 мүнөт бышырыңыз.

Кадам 2: Көмөч казанда майды орто отто ысытып, кесилген калемпирди кошуп, жумшарганча 5 мүнөт кууруңуз.

Кадам 3: 5 мүнөттөн кийин, мискейге эт шариктери менен томат соусун кошуңуз жана жай отто бышыруу үчүн отту минимумга чейин жайлатыңыз.

Кадам 4: Спагеттиден суусун куюп алып, кичинекей идишке шорпосун калтырып коюңуз. Спагеттини кесилген шпинат, эт шариктери жана соус менен аралаштырыңыз. Эгер соус өтө коюу болсо, калган шорпону кошуңуз.

Кадам 5: Табакка салып, сүрүлгөн моцарелла же пармезан себелеп дасторконго бериңиз.
 

Сосиски