Эт шариктери менен паста үчүн Тойбосс сосискалары – 240 г
Спагетти – 300 г
Пастага арналган сүйүктүү соусуңуз – 500 г
Узун тилимге кесилген кызыл калемпир – 1 даана
Божомолдоп кесилген шпинат – 1 ууч
Зайтун же өсүмдүк майы – 2 чоң кашык
Сүрүлгөн моцарелла же пармезан – 50 г
Кадам 1: Пастаны бышыруу үчүн мискейде туздалган сууну кайнатыңыз. Спагетти кошуп, 10-12 мүнөт бышырыңыз.
Кадам 2: Көмөч казанда майды орто отто ысытып, кесилген калемпирди кошуп, жумшарганча 5 мүнөт кууруңуз.
Кадам 3: 5 мүнөттөн кийин, мискейге эт шариктери менен томат соусун кошуңуз жана жай отто бышыруу үчүн отту минимумга чейин жайлатыңыз.
Кадам 4: Спагеттиден суусун куюп алып, кичинекей идишке шорпосун калтырып коюңуз. Спагеттини кесилген шпинат, эт шариктери жана соус менен аралаштырыңыз. Эгер соус өтө коюу болсо, калган шорпону кошуңуз.
Кадам 5: Табакка салып, сүрүлгөн моцарелла же пармезан себелеп дасторконго бериңиз.